Finnish Thermal Energy Research Association ry on voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka tarkoitus on edistää termisen energian konversiotekniikan tietämystä ja tutkimusta Suomessa.

Tervetuloa Finnish Thermal Energy Research Association ry:n kotisivuille! Sivuilta löydät tietoa jäseneduistamme ja miten voit liittyä yhdistyksen jäseneksi. Lisäksi löydät tietoa jäsenorganisaatioistamme sekä hallituksestamme. Sivuiltamme löytyy myös tietoa tulevista ja menneistä tapahtumista.

Yhdistyksen säännöllisesti järjestämät keskustelu- ja esitelmätilaisuudet tarjoavat erinomaisia mahdollisuuksia tieteellisen tiedon jakamiseen ja levittämiseen yhdistyksen jäsenten kesken. FTERA on tämän lisäksi läheisessä kontaktissa kansainvälisten kollegoiden kanssa. Erityisesti muiden pohjoismaisten kollegoiden kanssa tehdään tiivistä yhteistyötä.

Tavoitteemme

Yksi tärkeimmistä tavoitteistamme on tukea uransa alkuvaiheessa olevia nuoria tutkijoita. Tavoitteemme on, että voimme tulevaisuudessa rahoittaa lupaavia ja uraauurtavia termisen energian konversiotekniikkaan liittyviä pro gradu- ja diplomitöitä. Lisäksi palkitsemme vuosittain yhden termisen energian konversiotekniikkaan liittyvän pro gradu- tai diplomityön ”Finnish Thermal Energy Award” palkinnolla.

No event found!